Formular   O nama      Kontakt    

 

English

Transport          Zbirni servis          Kontejnerski transport          Aviotransport          Vangabariti           Špedicija
 

 


Transport


U oblasti medjunarodnog transporta poslujemo kao spedicija-agencija, ali imamo I 6 (sest) velikih kamiona (4 slepera 13,60 i 2 prikolicara 6+ 8,2m) i    2(dva) mala-avia kamiona (6m – 35 cbm) koja komercijalno vodimo i apsolutno raspolazemo njima. Obavljamo medjunarodni transport roba iz evrope za Jugoslaviju, kao i iz Jugoslavije za evropu, takodje radimo i Rusiju i zemlje istocne Evrope.

U okviru nase firme, ugovorno raspolazemo i sa 11 kamiona slovenackih registarskih tablica, 9 madjarskih kamiona i 7 rumunskih kamiona (jedini u Jugoslaviji radimo transport YU-Rumunija-YU). Prednost ovih ugovora je veoma uspesna pokrivenost transporta na relacijama SLO-YU-SLO, H-YU-H  RO-YU-RO. Svi navedeni prevoznici poseduju TIR,CEMT,CMR OSIGURANJE  kao i sve ostale potrebne dozvole za obavljanje medjunarodnog transporta. Takodje mozemo Vam ponuditi transport malim avia kamionima. To su kamioni koji mogu da tovare 3tone i oko 30 m3 robe. Oni vrlo brzo prelaze razne destinacije zbog prioriteta na granicnim prelazima. Vreme putovanja je obicno oko 2 dana iz evrope do Jugoslavije.